16 Şubat 2013 Cumartesi

HATIRLAYALIM ÜLKEMİZİN O HALLERİNİ



…Taşçı ‘Çalışma Bakanlığı, komünistlerin karagâhı hâline getirilmiştir. Daha evvel de burada Kur’an-ı Kerim yırtılmış, sayfaları Komünistlerin ayakları altına atılmıştır.’ dedi.

…Tellioğlu, Akıncı işçi Sarıoğlu’nun Namaz kıldığı için, dövülerek öldürülmesini protesto etti.
...
Akıncılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Tellioğlu, Hüsnü Sarıoğlu’nun Çalışma Bakanlığı’nda namaz kıldığı için, dövülerek öldürülmesini şiddetle protesto etmiştir.



“Kiralık katiller, yeni bir cinayet daha sergilediler. Mevcut iktidar, her gün gözler önünde cereyan eden anarşik olaylara, seyirci kalmaktadır. Bu arada iktidar, yüzlerce insanın işine son vererek, kıyım yapmaktadır.

Daha dün Çalışma Bakanlığı’nda, kanunlar hiçe sayılarak, hiçbir mesnede dayanmadan, suçu sadece ‘Müslüman olmak’ olan, birçok inanan memur şu kış gününde, işinden edilirken; bunlar da yetmiyormuşcasına, dün akşam; 28 yıl Çalışma Bakanlığı’na hizmet etmiş, emekli memur Hüsnü Sarıoğlu, arkadaşlarını ziyarete geldiği Çalışma Bakanlığı’nd,a mescide girip namaz kıldı diye, bugünkü iktidarın kiralık katilleri tarafından dövülerek, şehid edilmiştir.

Hüsnü Sarıoğlu’na rahmet niyaz ederken, yakınlarına ve bütün Müslümanlara sabır tavsiye ediyorum.

Biz Akıncılar olarak, insanları batıla karşı birlik olmaya çağırıyoruz. İnanan insanı, inancından dolayı tahribe yönelen zulme karşı, uyanık olmaya çağırıyorum.

İnananların birliği, her türlü küfrün ve zulmün sonu olacaktır.”

Kaynak: Milli Gazete – 4 Şubat 1979 Sayfa: 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder